Komkommer gevuld met kruidenkaas

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 8 minuten
  • 1 persoon
145kcal Per persoon
Eiwit
14g Eiwit
Koolhydraten
4g Koolhydraten
Vet
6g Vet
Voedingsvezel
1g Voedingsvezel

Ingredi├źnten

  • 0,5 stuk komkommer
  • 1 eetlepel bieslook
  • 1 eetlepel peterselie
  • 3 eetlepel cottage cheese (*lactosevrij)
  • 20 gram geraspte belegen kaas (30+)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Snijd de komkommer in 3 stukken van 4 cm lang. Steek met een appelboor de zaadjes uit de stukken komkommer. Dep de holtes droog met keukenpapier.
  2. Hak de bieslook en peterselie fijn en meng in een kom met cottage cheese, geraspte kaas en wat versgemalen peper.
  3. Schep deze vulling met een theelepel in de holtes van de komkommerstukken. Druk goed aan. Zet de komkommer rechtop in een lunchbox.

Tip van FitChef

Geen appelboor? Gebruik dan gewoon een theelepel.