Komkommer gevuld met kruidenkaas

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 8 minuten
  • 2 personen
142kcal Per persoon
Eiwit
15g Eiwit
Koolhydraten
5g Koolhydraten
Vet
7g Vet
Voedingsvezel
1g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 2 eetlepels bieslook, vers
  • 2 eetlepels peterselie
  • 125 gram cottage cheese
  • 40 gram geraspte kaas, 30+
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Snijd de komkommer in stukken van 4 cm lang. Haal met een theelepel de zaadjes uit de stukken komkommer. Dep de holtes droog met keukenpapier.
  2. Hak de bieslook en peterselie fijn en meng in een kom met cottage cheese, geraspte kaas en wat versgemalen peper. 
  3. Schep de vulling met een theelepel in de holtes van de komkommerstukken. Druk goed aan.