Linzensalade met peer, blauwe bessen & spinazie

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 5 minuten
  • 1 persoon
320kcal Per persoon
Eiwit
10g Eiwit
Koolhydraten
36g Koolhydraten
Vet
11g Vet
Voedingsvezel
11g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 50 gram blauwe bessen (diepvries)
  • 120 gram linzen (uit blik)
  • 1 stuk peer
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 0,5 stuk citroen
  • 50 gram spinazie
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Laat de blauwe bessen ontdooien. Spoel de linzen in een vergiet met koud water. Schil de peer en snijd in stukjes.
  2. Meng in een bakje de olijfolie met een kneepje citroensap, peper en zout. Klop tot een dressing.
  3. Meng de dressing met de linzen, peer, blauwe bessen en de spinazie.

Tip van FitChef

1. Neem de salade mee in een afsluitbare kom.
2. Vervang de spinazie eens door veldsla.