Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Mexicaanse eieren

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Mexicaanse eieren
332kcal Per persoon
Eiwitten
22g Eiwitten
Kh
6g Kh
Vetten
24g Vetten
Vezels
3g Vezels

Ingrediënten

  • 2 tomaten
  • 1 bosuitje
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 1 theelepel oregano, gedroogd (2 g)
  • 1 theelepel paprikapoeder (2 g)
  • 2 eieren
  • 25 gram geraspte kaas, 30+
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de tomaten in stukjes en het bosuitje in ringetjes.
  2. Verwarm de olie in een kleine koekenpan en bak de stukjes tomaat met de uiringetjes al omscheppend 2 minuten. Strooi de oregano en paprikapoeder met wat zout en versgemalen peper erover. Bak nog 2-3 minuten.
  3. Breek de eieren erboven en strooi de kaas erover. Laat de eieren op matig hoog vuur in 3-4 minuten stollen.
  4. Serveer de eieren met het groentemengsel in een kom.

Tip van FitChef

Deze Mexicaanse eieren zijn lekker met 1 of 2 sneetjes volkoren brood.