Ontbijt quesadilla met roerei

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 10 minuten
  • 1 persoon
443kcal Per persoon
Eiwit
25g Eiwit
Koolhydraten
23g Koolhydraten
Vet
27g Vet
Voedingsvezel
2g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 2 stuk ei
  • 2 eetlepel halfvolle melk (*lactosevrij)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 50 gram spinazie
  • 1 stuk tortilla wrap (meergranen) (*glutenvrij)
  • 25 gram geraspte belegen kaas (30+)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Kluts de eieren in een kommetje los met de melk.
  2. Verwarm de olie in een koekenpan, voeg de eieren toe aan en roer om de vijf seconden met een spatel door. Zodra de eieren beginnen te stollen roer je de spinazie er doorheen tot deze begint te slinken. Haal vervolgens de pan van het vuur. Breng de roerei op smaak met peper en zout.
  3. Beleg de tortilla aan één zijde met het roerei mengsel. Strooi de geraspte kaas erover en vouw de tortilla dubbel.
  4. Bak de tortilla in een droge koekenpan op middelhoog vuur twee minuten per zijde tot de kaas is gesmolten. Halveer de tortilla en serveer op een bord.

Tip van FitChef

Lekker met wat cherry tomaatjes.