ūü•≥ Yihaaa! Ons nieuwe kookboek is uit!Bekijk boek

Nieuw!

Overnight oats met frambozen & pindakaas

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 5 minuten
  • 1 persoon
477kcal Per persoon
Eiwit
20g Eiwit
Koolhydraten
61g Koolhydraten
Vet
17g Vet
Voedingsvezel
13g Voedingsvezel

Ingredi√ęnten

  • 50 gram havermout
  • 100 ml halfvolle yoghurt
  • 100 ml halfvolle melk
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 100 gram frambozen, diepvries
  • 1 eetlepel honing
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Roer de avond ervoor de havermout met de yoghurt, melk en de helft van de pindakaas door elkaar in een afsluitbaar bakje. Zet het bakje in de koelkast.
  2. Laat de frambozen 's nachts in een schaaltje in de koelkast ontdooien.
  3. Haal 's ochtends de overnight oats uit de koelkast en voeg eventueel een scheutje water toe als je het te dik vindt.
  4. Pureer de frambozen met een vork en roer de honing erdoor.
  5. Serveer de helft van de overnight oats in een glas en schep de helft van de frambozen puree erover. Maak zo nog een laag. 
  6. Schep tot slot de rest van de pindakaas erover.

Tip van FitChef

Vergeten voor te bereiden? Verwarm de melk met de havermout en schep de rest van de ingredi√ęnten erdoor.