Overnight oats met frambozen & pindakaas

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 5 minuten
  • 1 persoon
508kcal Per persoon
Eiwit
19g Eiwit
Koolhydraten
60g Koolhydraten
Vet
18g Vet
Voedingsvezel
13g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 50 gram havermout (*glutenvrij)
  • 100 gram halfvolle yoghurt (*lactosevrij)
  • 100 milliliter halfvolle melk (*lactosevrij)
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 100 gram frambozen (diepvries)
  • 1 eetlepel honing
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Roer de avond ervoor de havermout met de yoghurt, melk en de helft van de pindakaas door elkaar in een afsluitbaar bakje. Zet het bakje in de koelkast.
  2. Laat de frambozen ’s nachts in een schaaltje in de koelkast ontdooien.
  3. Haal ’s ochtends de overnight oats uit de koelkast en voeg eventueel een scheutje water toe als je het te dik vindt.
  4. Pureer de frambozen met een vork en roer de honing erdoor.
  5. Serveer de helft van de overnight oats in een glas en schep de helft van de frambozen puree erover. Maak zo nog een laag.
  6. Schep tot slot de rest van de pindakaas erover.

Tip van FitChef

Vergeten voor te bereiden? Verwarm de melk met de havermout en schep de rest van de ingrediënten erdoor.