Roerbak van shoarmavlees, sperziebonen & kikkererwten

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 15 minuten
  • 1 persoon
572kcal Per persoon
Eiwit
39g Eiwit
Koolhydraten
38g Koolhydraten
Vet
23g Vet
Voedingsvezel
21g Voedingsvezel

Ingrediƫnten

  • 200 gram sperziebonen
  • 1 stuk ui
  • 2 stuk tomaten
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 120 gram magere shoarmareepjes
  • 150 gram kikkererwten (uit blik)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Haal de sperziebonen af en snijd ze doormidden. Kook de sperziebonen in ruim kokend water in 5 minuten beetgaar.
  2. Snijd de ui in dunne partjes en de tomaten elk in 4 partjes.
  3. Verwarm de olijfolie in een wok en roerbak de shoarmareepjes 2-3 minuten. Roerbak de uipartjes 2 minuten mee. Schep de sperziebonen, kikkererwten en tomaten erdoor en warm het gerecht al omscheppend nog 3-4 minuten door.