Sandwich met paprikasalade & rosbief
Sandwich met paprikasalade & rosbief
317kcal Per persoon
28g Eiwitten
38g Kh
6g Vetten
9g Vezels
Ingrediënten
- 1 rode puntpaprika
- ½ rode ui
- 5 eetlepels cottage cheese (100 g)
- 1 theelepel paprikapoeder (2 g)
- 2 boterhammen, volkoren
- 1 handje veldsla (30 g)
- 2 plakken rosbief
Zo maak je dit recept
- Snijd de paprika in heel kleine blokjes. Snipper de ui.
- Meng in een kom de cottage cheese, het paprikapoeder, de paprika en ui. Breng op smaak met peper en zout.
- Bestrijk de sneden brood met het paprikamengsel en verdeel de veldsla over 1 snee. Leg hierop losjes de rosbief en leg de andere snee brood met de kant met paprikasalade naar beneden erop. Snijd de sandwich doormidden.
Tip van FitChef
Onderweg? Verpak de sandwiches in plastic folie en neem mee.