Hoe werkt het?

Welkom bij FitChef, hét platform dat jou helpt om makkelijk fit te worden en te blijven! Starten op FitChef is heel eenvoudig:

1. Geef eenmalig je gegevens op

De eerste keer dat je op FitChef inlogt, vragen we je om gegevens als je gewicht, je leefstijl en je doel. Natuurlijk kun je die later altijd nog wijzigen!

2. Kies een abonnement

Je hebt bij de FitChef de keuze tussen een maand- of een jaarabonnement. Het maandabonnement is flexibel en maandelijks opzegbaar. Bij het jaarabonnement liggen de maandelijkse kosten in verhouding lager. Je betaalt een jaar vooruit en ontvangt als bonus het FitChef Family boek (zonder extra verzendkosten).

3. Ontvang direct je eerste weekmenu

Na je aanmelding slaat FitChef voor je aan het rekenen en stelt je eerste weekmenu samen dat afgestemd is op jouw ideale macro’s en energiebehoefte. Zo eet je moeiteloos precies wat je lichaam nodig heeft. Bovendien blijft je dieet gevarieerd, want je krijgt iedere week weer een gloednieuw menu toegestuurd.

4. Geniet van alle functionaliteiten

FitChef is bedoeld om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je kunt je menu’s daarom heel eenvoudig aanpassen aan eventuele allergieën of dieetwensen. Ook stelt het platform automatisch een volledige boodschappenlijst samen, die je zelfs met één klik online kunt bestellen!