fitchef logo

Welkom bij het FitChef partnerprogramma! 

Hieronder wat informatie en promotiemateriaal. Via de mail houden we je ook af en toe (geen zorgen, niet vaak) op de hoogte m.b.t. promoties. Als je vragen hebt kun je ons altijd bereiken op info@fitchef.nl.

Ben je nog niet ingeschreven voor het FitChef partnerprogramma? Laat dan even je mail achter op deze pagina

Hoe promoten?

Het FitChef product is aangemeld bij affiliate netwerk en betaalprovider PayPro. PayPro registreert affiliate verkopen en keert de commissies aan partners uit. Maak een account aan bij PayPro en zoek via affiliate campagnes naar FitChef. Bij het product zie je vervolgens je unieke affiliate link. Elke keer wanneer iemand via die link een aankoop doet krijg jij daarover commissie in je PayPro account bijgeschreven. Commissies kan je dagelijks luiten uitbetalen. 

Schrijf een review

De eerste stap om wat sales te genereren is het schrijven van een goede product review. Heb je hiervoor input nodig? Neem dan even contact op via info@fitchef.nl.

Preview PDF als weggever voor mail adressen

We hebben een mooie preview (PDF) die je mag gebruiken als gratis exemplaar op je website in ruil voor mail adressen. In deze preview kunnen we je persoonlijke PayPro link verwerken. Zo haal je mail adressen binnen, maar promoot je ook direct het FitChef boek.

Mail even naar info@fitchef.nl als je een gratis PDF op je website wilt aanbieden. 

Mails voor in de autoresponder

Wil je een serie mails ontvangen voor in je autoresponder? Dat kan. Neem even contact op via info@fitchef.nl.

Gebruik de promotievideo op je website

Klik hier voor de video zonder ondertiteling
Klik hier voor de video met ondertiteling

Verwerk links in je teksten

De beste manier om veel kliks naar de verkooppagina te generen is door links in je teksten te verwerken. 
Zet dan geen tekst neer zoals 'Koop dit product', maar schrijf een korte aanbeveling over het product. Bijvoorbeeld dat het een top boek is met veel leuke weetjes en met heerlijke gezonde recepten. 

Banners

Hieronder banner materiaal dat je op je website of in andere vorm van promotie kunt gebruiken. Wil je geen bewegende banners? Maak dan even een screenshot en sla het als 'vaste' banner op. 

fitchefcover
fitchef banner
fitchef-facebook
banner fitchef

Bedrijfsgegevens
van Oosterwijck Online
KvK: 61247529
BTW: 172047493B01
© 2016 FitChef


Adresgegevens
Reduitlaan 27 (1.8)
4814 DC Breda
Nederland