Partnerprogramma

Op deze pagina promotiemateriaal dat je op je website kunt gebruiken. Via de mail houden we je ook af en toe (geen zorgen, niet vaak) op de hoogte m.b.t. promoties. Als je vragen hebt kun je ons altijd bereiken via info@fitchef.nl.

Ben je nog niet ingeschreven voor het FitChef partnerprogramma? Laat dan even je mail achter op deze pagina

Hoe promoten?

FitChef is aangemeld bij affiliate netwerk en betaalprovider PayPro. PayPro registreert affiliate verkopen en keert de commissies aan partners uit. Maak een account aan bij PayPro en zoek via affiliate campagnes naar het product FitChef. Hier zie je vervolgens je unieke affiliate link. Elke keer wanneer iemand via die link een aankoop doet krijg jij daarover commissie in je PayPro account bijgeschreven. Commissies kun je via PayPro dagelijks uitbetalen. 

Commissie percentage over de gehele bestelling

Indien je FitChef promoot dan ontvang je een percentage over de gehele bestelling. Ons bestelproces is geoptimaliseerd voor het bestellen van meerdere boeken. Indien een klant meerdere boeken besteld ontvang je als affiliate dus ook meer commissie.

Daarnaast zetten wij retargeting in. Bezoekers die niet meteen converteren retargeten we via Facebook. Wanneer ze later alsnog kopen ontvang jij nog steeds commissie. 

Een PayPro affiliate click is één jaar geldig. Dit betekent dat je als affiliate voor lange tijd profiteert van je inspanning. 

Schrijf een review / bestel exemplaar tegen kostprijs

De eerste stap om wat sales te genereren is het schrijven van een goede product review. Heb je hiervoor input nodig? Neem dan even contact op via info@fitchef.nl.

Jij als partner kan een review exemplaar tegen de kostprijs inkopen. Gebruik hiervoor de volgende kortingscodes:

  • FitChef (deel 1): FITCHEFPARTNER €37,95 voor €9,95
  • FitChef Turbo (deel 2): TURBOPARTNER - €29,95 voor €9,95

Preview PDF als weggever voor mail adressen

We hebben een mooie preview (PDF) van het FitChef boek die je mag gebruiken als gratis exemplaar op je website in ruil voor mail adressen. Zo kun je je e-mail lijst opbouwen en tevens sales genereren vanuit je mail bestand / autoresponder.

Klik hier om een inkijkexemplaar te downloaden

Mails voor in de autoresponder

Wil je een serie mails ontvangen voor in je autoresponder? Dat kan. Neem even contact op via info@fitchef.nl.

Alles door mij laten doen?
Geen zin en tijd voor verzamelen van e-mail adressen, het opbouwen van een relatie met je mail bestand en geautomatiseerd sales doen? Ik kan het voor je doen!  

Mijn hele marketing funnel is uitvoerig getest. Van optimalisiatie website / binnenhalen e-mail adressen tot mijn geautomatiseerde e-mail campagne die enorm goed converteert. Jouw leads komen in mijn Mailchimp op jouw lijst. Vanuit deze lijst promoot ik mijn producten, maar met jouw PayPro ID. Je hebt zelf altijd inzicht in deze mailings. Je profiteert dus zonder dat je er iets voor hoeft te doen van mijn marketing inspanning. 

Voor wie is dit interessant? Websites die wel traffic hebben, maar geen idee hoe ze dit traffic converteren in sales. Neem even contact op via info@fitchef.nl.

Gebruik de promotievideo op je website

Bekijk video - Link

Plaat de video op je website door de Vimeo link te kopiëren.
https://vimeo.com/243716958

Deel deze video in blogs, op je Facebook pagina of in je e-mails samen met je affiliate link.

Verwerk links in je teksten

De beste manier om veel kliks naar de verkooppagina te generen is door links in je teksten te verwerken. 
Zet dan geen tekst neer zoals 'Koop dit product', maar schrijf een korte aanbeveling over het product. Bijvoorbeeld dat het boek je heeft geholpen om 'x' kilo af te vallen en dat de recepten heerlijk zijn. 

Banners

Hieronder promotiemateriaal dat je op je website of in andere vorm van promotie kunt gebruiken. 

fitchefcover
fitchef banner
fitchef-facebook