Bonensalade met cannellini bonen & hamblokjes

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 5 minuten
  • 1 persoon
323kcal Per persoon
Eiwit
18g Eiwit
Koolhydraten
19g Koolhydraten
Vet
16g Vet
Voedingsvezel
10g Voedingsvezel

Ingrediƫnten

  • 100 gram cannellini bonen
  • 50 gram doperwten (uit blik)
  • 1 stuk sjalotje
  • 1 stuk tomaten
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 0,5 theelepel mosterd (grof)
  • 1 handje veldsla
  • 50 gram hamblokjes
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Spoel de bonen en doperwten in een vergiet met koud water. Snipper het sjalotje en snijd de tomaat in partjes.
  2. Meng in een bakje de olijfolie met het sjalotje en de mosterd. Klop tot een dressing met peper en zout naar smaak.
  3. Meng de veldsla met de bonen, hamblokjes en tomaat. Sprenkel de dressing over de salade.

Tip van FitChef

1. Vervang de hamblokjes eens door verse vleeswaren zoals gerookte schouderham.
2. Neem de bonensalade mee in een afsluitbaar bakje. Neem de veldsla apart mee.