Nieuw!
Groene gnocchi met kipreepjes, pesto, spinazie & champignons
Groene gnocchi met kipreepjes, pesto, spinazie & champignons
534kcal Per persoon
31g Eiwitten
61g Kh
19g Vetten
8g Vezels
Ingrediënten
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 150 gram gnocchi
- 125 gram champignons
- 1 rode ui
- 1 teen knoflook (5 g)
- 100 gram spinazie
- 100 gram gerookte kipreepjes
- 1 eetlepel groene pesto (15 g)
Deze groene gnocchi met kipreepjes, pesto, spinazie en champignons moet je absoluut eens proberen! Gnocchi is een Italiaanse pastasoort en bestaat uit meel, eieren én aardappel. Door de specifieke vorm van de gnocchi hecht de pesto zich goed aan de pasta. Uiteraard is deze saus ook lekker met andere pastasoorten; probeer het eens uit!
Zo maak je dit recept
- Verhit de olie in de pan en bak de gnocchi in 10 minuten goudgeel en knapperig.
- Snijd de champignons ondertussen in plakjes. Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
- Voeg na 10 minuten de champignons, ui, knoflook, spinazie en gerookte kipreepjes toe aan de pan en bak 3 minuten mee.
- Voeg vervolgens de groene pesto toe en meng goed door elkaar. Laat nog 2 minuten staan.
- Serveer de gnocchi met de groenten en kip op een bord. Breng op smaak met peper en zout.
Tip van FitChef
1. Extra lekker met wat Parmezaanse kaas erover.
2. Ook lekker met pijnboompitten.