Kabeljauwfilet met warme mangosalsa & Chinese kool

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 20 minuten
  • 1 persoon
547kcal Per persoon
Eiwit
25g Eiwit
Koolhydraten
75g Koolhydraten
Vet
13g Vet
Voedingsvezel
10g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 stuk kabeljauwfilet (à ca. 100 g) (diepvries)
  • 120 gram mango stukjes (diepvries)
  • 75 gram zilvervliesrijst
  • 1 stuk ui
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 theelepel kerriepoeder
  • 0,5 stuk Chinese kool
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Ontdooi de kabeljauw en mango volgens de aanwijzingen.
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak.
  3. Snipper de ui en snijd de mango in kleinere stukjes. Wrijf de kabeljauw in met zout en peper.
  4. Verwarm de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilet in 4 minuten bruin. Verdeel de mangostukjes en de helft van de ui eromheen en strooi de helft van de kerriepoeder erover. Bak de kabeljauw in nog 4-6 minuten gaar en schep de mangostukjes regelmatig om.
  5. Snijd intussen de Chinese kool in brede repen.
  6. Verwarm de rest van de olijfolie olie in een wok en schep de Chinese kool met de rest van de ui en kerriepoeder erdoor. Roerbak in 3-4 minuten beetgaar.
  7. Serveer de kabeljauw en mangosalsa met rijst en Chinese kool.