Kipfilet in rauwe ham met courgettespaghetti

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 20 minuten
  • 1 persoon
370kcal Per persoon
Eiwit
43g Eiwit
Koolhydraten
11g Koolhydraten
Vet
15g Vet
Voedingsvezel
4g Voedingsvezel

Ingrediƫnten

  • 150 gram kipfilet
  • 2 theelepel Italiaanse kruiden (gedroogd)
  • 2 plak rauwe ham
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 250 gram courgette
  • 1 stuk ui
  • 4 stuk cherry tomaten
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Wrijf de kipfilet in met versgemalen peper en de helft van de Italiaanse kruiden. Wikkel de rauwe ham erom heen.
  2. Verwarm de olijfolie in een hapjespan en bak de kipfilet op matig hoog vuur in 12 minuten rondom bruin en gaar, keer regelmatig.
  3. Was intussen de courgette en maak er met behulp van de spiraalsnijder spaghettislierten van.
  4. Snipper de ui. Halveer de tomaatjes.
  5. Houd de kipfilet warm tussen 2 borden.
  6. Fruit de ui zachtjes in het bakvet en schep de courgetteslierten met de rest van de Italiaanse kruiden en wat zout en peper erdoor. Warm de courgette al omscheppend op hoog vuur door. Schep de tomaatjes erdoor en verwarm alles nog 1 minuut.
  7. Serveer de kipfilet met de courgettespaghetti.

Benodigdheden

  • Spiraalsnijder

Tip van FitChef

Geen spiraalsnijder in huis? Rasp de courgette op een grove rasp, dat is net zo lekker.