Pappardelle met paprikasaus & zalmfilet

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 20 minuten
  • 1 persoon
573kcal Per persoon
Eiwit
27g Eiwit
Koolhydraten
65g Koolhydraten
Vet
21g Vet
Voedingsvezel
6g Voedingsvezel

Ingrediƫnten

  • 1 stuk zalmfilet (Ć  ca. 125 g) (diepvries)
  • 75 gram pappardelle
  • 1 stuk rode puntpaprika
  • 2 stuk tomaten
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 theelepel Italiaanse kruiden (gedroogd)
  • 2 eetlepel cottage cheese (*lactosevrij)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Ontdooi de vis volgens de aanwijzingen.
  2. Kook de pappardelle in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar.
  3. Snijd de paprika in kleine blokjes en de tomaten in stukjes.
  4. Verwarm de helft van de olijfolie in een steelpan en fruit de paprika zachtjes glazig. Roer de Italiaanse kruiden en tomaat stukjes erdoor en laat 10 minuten zachtjes sudderen en roer alles tot een lekkere rulle saus.
  5. Wrijf intussen de zalmfilet in met zout en versgemalen peper. Verwarm de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de zalmfilet in 6-8 minuten bijna gaar.
  6. Roer de cottage cheese door de paprikasaus.
  7. Giet de pappardelle af en serveer met de paprikasaus. Leg de zalmfilet erop.