Salade met veldsla, rookvlees & avocado

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 5 minuten
  • 1 persoon
259kcal Per persoon
Eiwit
14g Eiwit
Koolhydraten
15g Koolhydraten
Vet
15g Vet
Voedingsvezel
4g Voedingsvezel

Ingrediƫnten

  • 1 stuk bosuitje
  • 0,5 stuk avocado
  • 0,5 stuk citroen
  • 4 plak runderrookvlees
  • 30 gram halfvolle yoghurt (*lactosevrij)
  • 0,5 eetlepel honing
  • 0,5 theelepel mosterd (grof)
  • 1 handje veldsla
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Snijd het bosuitje in dunne ringen. Schil de avocado en snijd in plakjes. Sprenkel wat citroensap over de avocado. Snijd het rookvlees in repen.
  2. Klop een dressing met de yoghurt, honing, mosterd. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
  3. Meng in een kom de veldsla met de bosui en avocado. Meng het rookvlees met de salade en besprenkel met de dressing.

Tip van FitChef

1. Lunch je buiten de deur? Verpak de salade in een afgesloten bakje en neem de dressing apart mee.
2. Maak een gezonde carpacciosalade. Verdeel eerst het rookvlees in mooie plakken over een bordje en schep de salade erop.