Tuinbonenstoofpotje met Italiaanse kruiden

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 20 minuten
  • 1 persoon
340kcal Per persoon
Eiwit
40g Eiwit
Koolhydraten
11g Koolhydraten
Vet
12g Vet
Voedingsvezel
14g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 2 stuk bosuitje
  • 125 gram kipfilet
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 200 gram tuinbonen (diepvries)
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden (gedroogd)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Snijd de bosuitjes in stukken van 2 cm. Snijd de kipfilet in grove stukken en wrijf ze in met zout en versgemalen peper.
  2. Verwarm de olijfolie in een hapjespan en bak de stukken kip in 4-6 minuten rondom bruin. Strooi de kerriepoeder erover en schep de bevroren tuinbonen, bosui en Italiaanse kruiden erdoor. Voeg een scheut water toe. 
  3. Smoor alles afgedekt in 8-10 minuten zachtjes gaar, warm goed door.

Tip van FitChef

Garneer met wat verse peterselie.