Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Eetmenu voor afvallen nodig? Laat ons je helpen!

Afvallen

Je kan wel honderden tips verzamelen over wat je moet eten om af te vallen, maar dan nog is het niet makkelijk om deze in te zetten in de praktijk. Een eetmenu voor afvallen van FitChef is de ideale oplossing en serveert alle mogelijke tips en tricks in een ovenvers schema op maat. In dit blog geven we de 5 ingrediënten prijs van onze succesvolle eetmenu’s voor afvallen.

1. Eet enkel gezonde gerechten

Of je nu een eetmenu voor afvallen zoekt of eentje voor aankomen: gezonde gerechten zijn altijd een must! Niet alleen omdat het goed is voor je gezondheid op langere termijn, maar ook omdat het je betere resultaten oplevert op korte termijn. Gezonde gerechten met veel vezels, groenten, eiwitten en gezonde vetten zorgen ervoor dat je makkelijk afvalt zonder honger en suikerdips en dat je je spiermassa behoudt.

2. Eet exact wat je nodig hebt om af te vallen

Gezonde gerechten eten is natuurlijk niet voldoende. In een eetmenu voor afvallen moeten de calorieën en de macro’s (koolhydraten, eiwitten en vetten) helemaal worden afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. FitChef doet dit aan de hand van een slimme calculator die jouw energiebehoefte berekent op basis van je geslacht, leeftijd, gewicht, activiteitsniveau en type sport. 

👉 Meld je hier aan voor een gepersonaliseerd weekmenu voor afvallen

3. Bepaal in je weekmenu hoe vaak je eet

Om af te vallen moet je je aan je dagelijkse voorgeschreven aantal calorieën houden, maar je kan wel kiezen over hoeveel eetmomenten je deze wil spreiden. Kies je voor de eetmenu’s van FitChef, dan kan je in je dashboard aangeven hoe vaak je wil eten. 

Kies bijvoorbeeld alleen voor 3 grote maaltijden of 2 grote maaltijden en een snack of juist 3 medium maaltijden en 2 snacks. Het kan allemaal. En om af te vallen maakt het dus maar weinig uit. 

4. Hou rekening met intoleranties

Allemaal leuk zo’n schema, maar wat als je je aan een specifiek dieet moet houden? Bij FitChef kan je simpelweg aangeven of je intolerant bent voor bijvoorbeeld gluten of lactose. En dan houdt je schema daar helemaal rekening mee. Geen gedoe met gerechten die je nog moet aanpassen. Alles is maatwerk. 

5. Sluit in je eetmenu uit, wat je niet wil eten of wat je niet lust

Tot slot kan het ook gewoon zijn dat je je eigen persoonlijke voorkeuren hebt. Eet jij liever geen vlees of lust je geen rozijnen? Dan geef je dat gewoon aan in je dashboard en je ziet ze nooit verschijnen. 
 
Kortom, een wekelijks eetmenu voor afvallen van FitChef is de perfecte manier om gezond en gestructureerd af te vallen. Dus zet je koksmuts alvast op en bereid je voor op een potje succes.