Nieuw!
Broodje met cottage cheese salade & avocado
Broodje met cottage cheese salade & avocado
340kcal Per persoon
14g Eiwitten
23g Kh
21g Vetten
10g Vezels
Ingrediënten
- 2 zongedroogde tomaten
- ½ avocado
- 2 eetlepels cottage cheese (40 g)
- ½ theelepel groene pesto (3 g)
- 1 bol, volkoren
- 1 handje rucola (30 g)
Zo maak je dit recept
- Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes. Snijd het avocadovruchtvlees in plakjes.
- Meng de zongedroogde tomaten in een kommetje met de cottage cheese en pesto. Roer goed door elkaar.
- Halveer het broodje en beleg één helft met de rucola. Verdeel het cottage cheesemengsel erover. Maak af met de plakjes avocado. Breng op smaak met peper en zout. Leg de bovenkant van het broodje erop.
- Serveer op een bord.
Tip van FitChef
Lunch je buiten de deur? Neem het broodje mee in een gezellig bakje!