Bulgur met champignons & feta
Bulgur met champignons & feta
462kcal Per persoon
23g Eiwitten
48g Kh
20g Vetten
10g Vezels
Ingrediënten
- 70 gram bulgur
- 1 sjalotje
- 250 gram champignons
- 40 gram witte kaas (feta)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 theelepel komijnpoeder (2 g)
Zo maak je dit recept
- Bereid de bulgur volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Snijd de sjalot en de champignons in plakjes. Verkruimel de feta.
- Verwarm de olie in een hapjespan en bak op matig vuur de sjalot en champignons gaar. Voeg het komijnpoeder toe en breng op smaak met peper en zout.
- Schep de bulgur door de groenten en breng op smaak met komijnpoeder, peper en zout. Verdeel als laatste de feta over de bulgur.
Tip van FitChef
Gebruik eens kastanjechampignons in plaats van normale champignons.