Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Bulgur met champignons & feta

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Bulgur met champignons & feta
462kcal Per persoon
Eiwit
23g Eiwit
Koolhydraten
48g Koolhydraten
Vet
20g Vet
Voedingsvezel
10g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 70 gram bulgur
  • 1 sjalotje
  • 250 gram champignons
  • 40 gram witte kaas (feta)
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 theelepel komijnpoeder
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Bereid de bulgur volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Snijd de sjalot en de champignons in plakjes. Verkruimel de feta.
  3. Verwarm de olie in een hapjespan en bak op matig vuur de sjalot en champignons gaar. Voeg het komijnpoeder toe en breng op smaak met peper en zout.
  4. Schep de bulgur door de groenten en breng op smaak met komijnpoeder, peper en zout. Verdeel als laatste de feta over de bulgur.

Tip van FitChef

Gebruik eens kastanjechampignons in plaats van normale champignons.