ūüĎČ [Crazy sale] Tot vrijdag FitChef boek voor ‚ā¨14,95!Ja dat wil ik!

Gevulde kalkoenrolletjes met spinaziepasta

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 15 minuten
  • 1 persoon
562kcal Per persoon
Eiwit
55g Eiwit
Koolhydraten
55g Koolhydraten
Vet
13g Vet
Voedingsvezel
12g Voedingsvezel

Ingredi√ęnten

  • 75 gram penne, volkoren
  • 1 rode puntpaprika
  • 150 gram kal¬≠koen¬≠fi¬≠let, √† la mi¬≠nu¬≠te
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 200 gram spinazie
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de penne in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar.
  2. Snijd de paprika in lange dunne reepjes.
  3. Wrijf de plakken kalkoenfilet in met paprikapoeder, versgemalen peper en zout. Leg de helft van de paprikareepjes er dwars op en rol de kalkoenfilets op. Steek de rolletjes vast met cocktailprikkers. Hak de rest van de paprika fijn.
  4. Verwarm de olie in een hapjespan en bak de kalkoenfilets in 8-10 minuten rondom mooi bruin en gaar, keer regelmatig. Houd ze warm tussen 2 borden.
  5. Schep de spinazie en gehakte paprika door het bakvet en laat de spinazie al omscheppend slinken. Voeg wat peper en zout toe. Giet de penne af en schep door het spinaziemengsel.
  6. Serveer met de kalkoenrolletjes.

Benodigdheden

  • Cocktailprikkers

Tip van FitChef

Geen cocktailprikkers in huis? Bak de kalkoenfilet met paprikareepjes zonder prikkers in de pan.