Nieuw!
Kikkererwtenpasta met bonen & geitenkaas
Kikkererwtenpasta met bonen & geitenkaas
516kcal Per persoon
30g Eiwitten
65g Kh
15g Vetten
22g Vezels
Ingrediënten
- 75 gram kikkererwtenpasta
- 200 gram sperziebonen (diepvries)
- 80 gram witte bonen
- 4 zongedroogde tomaten
- 1 schijfje verse geitenkaas
- 1 theelepel groene pesto
Zo maak je dit recept
- Kook de kikkererwtenpasta gaar volgens de verpakking. Kook ook de sperziebonen in een pan met water in 7 minuten gaar.
- Spoel de witte bonen in een vergiet af met koud water. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes.
- Giet de pasta en sperziebonen af en doe dit samen in één pan. Roer de geitenkaas, pesto, witte bonen en zongedroogde tomaat erdoor tot de geitenkaas is gesmolten. Breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de kikkererwtenpasta met bonen en geitenkaas op een bord.