Noedels met kabeljauw, worteltjes & tuinerwten

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 15 minuten
  • 1 persoon
476kcal Per persoon
Eiwit
29g Eiwit
Koolhydraten
55g Koolhydraten
Vet
15g Vet
Voedingsvezel
6g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 50 gram noedels, volkoren
  • 1 kabeljauwfilet, diepvries (à ca. 100 g)
  • 1.5 eetlepel (olijf)olie
  • 200 gram tuinerwten met wortelen, diepvries
  • 1 eetlepel chilisaus
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. 
  2. Snijd de kabeljauw in grove stukken en bestrooi met peper en zout. 
  3. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de kabeljauw in 5-7 minuten gaar. Haal de stukken vis uit de pan en leg ze even op een bordje. 
  4. Voeg de rest van de olie toe en roerbak de tuinerwten met worteltjes in 4 minuten warm en gaar. Schep de noedels door de groenten. Voeg de vis toe en breng op smaak met de chilisaus. 
  5. Serveer de vis met de tuinerwten met worteltjes bij de noedels.