Pittige roerbak van varkensreepjes & kikkererwten

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 15 minuten
  • 1 persoon
501kcal Per persoon
Eiwit
44g Eiwit
Koolhydraten
35g Koolhydraten
Vet
21g Vet
Voedingsvezel
20g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 200 gram sperziebonen, diepvries
  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 150 gram varkensreepjes, mager
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 snufje chilipoeder
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 125 gram kikkererwten, uit blik
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Bereid de sperziebonen beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking.  
  2. Snijd de ui in dunne partjes en de tomaten elk in 4 partjes. Bestrooi de varkensreepjes met paprikapoeder en chilipoeder.
  3. Verwarm de olie in een wok en roerbak de varkensreepjes 2-3 minuten. Roerbak de ui partjes 2 minuten mee. 
  4. Schep de sperziebonen, kikkererwten en tomaten erdoor en warm het gerecht al omscheppend nog 3-4 minuten door. Breng op smaak met peper en zout.