Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Salade met Parmezaanse kaas

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Salade met Parmezaanse kaas
272kcal Per persoon
Eiwit
13g Eiwit
Koolhydraten
20g Koolhydraten
Vet
15g Vet
Voedingsvezel
11g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 125 gram kikkererwten, uit blik
  • 1 teen knoflook
  • 10 gram Parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • ½ citroen
  • 1 handje spinazie
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Spoel de kikkererwten in een vergiet met water. Pers de knoflook uit en rasp de Parmezaanse kaas.
  2. Klop een dressing met de olie, een kneepje citroensap, knoflook en peper en zout.
  3. Schep in een kom de kikkererwten door de spinazie en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Tip van FitChef

1. Neem de salade mee in een afsluitbaar bakje. Doe de dressing dan apart en voeg later toe.
2. Vervelend om op school of werk een knoflookdressing te gebruiken? Vervang de knoflook door wat verse peterselie.
3. Lekker met pijnboompitten.