Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Vegetarische pasta met bonen & pesto

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Vegetarische pasta met bonen & pesto
631kcal Per persoon
Eiwit
28g Eiwit
Koolhydraten
76g Koolhydraten
Vet
24g Vet
Voedingsvezel
19g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 75 gram penne, volkoren
  • 1 courgette
  • 5 zongedroogde tomaten
  • 125 gram cannellini bonen
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 1 handje rucola
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Breng een pan met water aan de kook en kook de penne hierin gaar volgens de verpakking.
  2. Snijd ondertussen de courgette in blokjes en de zongedroogde tomaten in stukjes. Spoel de bonen in een vergiet met water.
  3. Verhit de olie in een pan. Voeg de courgetteblokjes toe en bak deze 4 à 5 minuten tot de courgette bruin begint te kleuren. Voeg de zongedroogde tomaten, bonen en pesto toe. Verwarm dit 1 minuut mee.
  4. Giet de pasta af en meng met het courgettemengsel. Roer tot slot de rucola door de pasta. Breng naar wens op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

Ook lekker met spinazie in plaats van rucola.