Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Vegetarische spaghetti met pestosaus

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Vegetarische spaghetti met pestosaus
708kcal Per persoon
Eiwit
38g Eiwit
Koolhydraten
87g Koolhydraten
Vet
24g Vet
Voedingsvezel
18g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 75 gram spaghetti, volkoren
  • 100 gram vegetarische balletjes
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 200 gram tuinerwten (diepvries)
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 50 ml kookzuivel
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de vegetarische balletjes doormidden.
  2. Verwarm de olie in een pan. Voeg de gehalveerde balletjes toe en bak deze zo’n 4 minuten. Voeg vervolgens de tuinerwten, pesto en kookzuivel toe en verwarm dit nog 3 minuten mee.
  3. Giet de spaghetti af en roer dit door de pan met saus en tuinerwten.
  4. Serveer de spaghetti in een diep bord en breng op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

Voeg eens wat cherrytomaten toe of garneer met verse basilicum.