Wrap puntjes met appelstroopspread
428 kcal  per persoon
6g  Eiwitten
94g  Kh
3g  Vetten
7g  Vezels
Ingrediënten
- 50 gram rozijnen
 - 1 appel
 - 1 eetlepel appelstroop (20 g)
 - 1 tortilla wrap, meergranen
 
Zo maak je dit recept
- Voeg 200 ml warm water en de rozijnen samen in een hoge kom en laat de rozijnen 2 minuten wellen.
 - Schil de appel en snijd in blokjes.
 - Giet de rozijnen af met een zeef en laat ze goed uitlekken. Schep ze in de hoge kom samen met de appelblokjes en de appelstroop. Mix met de staafmixer tot een grove puree. Voeg zout naar smaak toe.
 - Beleg de wrap met de appelstroopspread en snijd in puntjes.
 
Benodigdheden:
- Staafmixer
 
Tip van FitChef
1. Geen staafmixer? Snijd de appel en rozijnen heel klein en meng alles door elkaar.
2. Maak wat extra appelstroopspread en bewaar in een afgesloten bakje. In de koelkast blijft de spread zeker 3 dagen goed. De spread is ook lekker door de yoghurt.
