Wrap puntjes met appelstroopspread
Wrap puntjes met appelstroopspread
428kcal Per persoon
6g Eiwitten
94g Kh
3g Vetten
7g Vezels
Ingrediënten
- 50 gram rozijnen
- 1 appel
- 1 eetlepel appelstroop (20 g)
- 1 tortilla wrap, meergranen
Zo maak je dit recept
- Voeg 200 ml warm water en de rozijnen samen in een hoge kom en laat de rozijnen 2 minuten wellen.
- Schil de appel en snijd in blokjes.
- Giet de rozijnen af met een zeef en laat ze goed uitlekken. Schep ze in de hoge kom samen met de appelblokjes en de appelstroop. Mix met de staafmixer tot een grove puree. Voeg zout naar smaak toe.
- Beleg de wrap met de appelstroopspread en snijd in puntjes.
Benodigdheden:
- Staafmixer
Tip van FitChef
1. Geen staafmixer? Snijd de appel en rozijnen heel klein en meng alles door elkaar.
2. Maak wat extra appelstroopspread en bewaar in een afgesloten bakje. In de koelkast blijft de spread zeker 3 dagen goed. De spread is ook lekker door de yoghurt.