Appel gevuld met rozijnen & noten

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 5 minuten
  • 1 persoon
229kcal Per persoon
Eiwit
3g Eiwit
Koolhydraten
30g Koolhydraten
Vet
9g Vet
Voedingsvezel
4g Voedingsvezel

Ingrediƫnten

  • 1 stuk appel
  • 0,5 stuk citroen
  • 15 gram gemengde noten (ongebrand en ongezouten)
  • 15 gram rozijnen
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Halveer de appel en snijd de klokhuizen uit de helften. Besprenkel de appelhelften met een halve eetlepel citroensap om verkleuren te voorkomen.
  2. Hak de noten fijn en meng ze met de rozijnen in een kommetje door elkaar. Meng er een halve eetlepel citroensap door en kneed tot een stevig mengsel.
  3. Vul de appelholtes met het notenmengsel.

Tip van FitChef

Eet je buiten de deur? Zet de appelhelften in een meeneem lunchbox en vul de holtes met het notenmengsel. Of eet de appel met noten en rozijnen uit het vuistje.