Broodje met kip-pesto salade
Broodje met kip-pesto salade
610kcal Per persoon
35g Eiwitten
43g Kh
33g Vetten
7g Vezels
Ingrediënten
- 2 theelepels groene pesto (10 g)
- 1 ½ eetlepel mayonaise (30 ml)
- 1 ½ eetlepel geraspte kaas, 30+ (23 g)
- 100 gram gerookte kipreepjes
- 2 bollen, volkoren
- 1 handje veldsla (30 g)
Zo maak je dit recept
- Meng de pesto met de mayonaise en geraspte kaas. Roer hier de kipreepjes door en breng op smaak met peper.
- Snijd de broodjes in de lengte doormidden. Verdeel de veldsla over de onderste helften. Verdeel hier de kippestosalade over en leg de bovenkant van de broodjes er bovenop.
Tip van FitChef
Lunch je buiten de deur? Neem het broodje mee verpakt in (aluminium) folie of een lunchbox.