Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Carpaccio van rosbief

  • 3 minuten
  • 1 persoon
Carpaccio van rosbief
204kcal Per persoon
Eiwit
17g Eiwit
Koolhydraten
1g Koolhydraten
Vet
15g Vet
Voedingsvezel
0g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 15 gram Parmezaanse kaas
  • 4 plakken rosbief
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel (olijf)olie
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Rasp de Parmezaanse kaas. 
  2. Leg de rosbief op een bordje en verdeel de kappertjes en Parmezaanse kaas erover. Besprenkel de carpaccio met olie, peper en zout.

Tip van FitChef

Ook lekker om wat chiliflakes over de carpaccio te strooien.