Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Carpaccio van rosbief

  • 3 minuten
  • 1 persoon
Carpaccio van rosbief
192kcal Per persoon
Eiwitten
16g Eiwitten
Kh
1g Kh
Vetten
14g Vetten
Vezels
0g Vezels

Ingrediënten

  • 4 plakken rosbief
  • 1 eetlepel kappertjes (10 g)
  • 15 gram geraspte kaas, 30+
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Leg de rosbief op een bordje en verdeel de kappertjes en geraspte kaas erover. Besprenkel de carpaccio met olie, peper en zout.

Tip van FitChef

1. Vervang de geraspte kaas door Parmezaanse kaas.
2. Ook lekker om wat chiliflakes en een handje rucola over de carpaccio te strooien.