Chocopops
285 kcal  per persoon
8g  Eiwitten
17g  Kh
20g  Vetten
6g  Vezels
Ingrediënten
- 25 gram pure chocolade, 75% cacao
 - 1 maïswafel
 - 1 eetlepel pindakaas (20 g)
 
Zo maak je dit recept
- Smelt in een steelpan de chocolade totdat deze wat zachter is.
 - Verkruimel de maïswafel en roer de kruimels door de chocolade. Meng met de pindakaas en breng op smaak met zout.
 - Schep het chocolademengsel op het bakpapier. Laat het even stevig worden in de koelkast, snijd in stukken en klaar zijn je chocopops!
 
Benodigdheden:
- Bakpapier
 
Tip van FitChef
1. Deze chocopops kan je in een grotere hoeveelheid maken. Ze blijven een paar dagen goed in de koelkast.
2. Roer ook eens gezouten popcorn door de chocolade.



