Groene pasta salade

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 15 minuten
  • 1 persoon
710kcal Per persoon
Eiwit
27g Eiwit
Koolhydraten
79g Koolhydraten
Vet
25g Vet
Voedingsvezel
22g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 75 gram penne (volkoren) (*glutenvrij)
  • 100 gram groene aspergetips
  • 80 gram doperwten (uit blik)
  • 150 gram kikkererwten (uit blik)
  • 1,5 eetlepel groene pesto
  • 0,5 eetlepel mayonaise
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Kook de penne gaar volgens de verpakking.
  2. Kook ondertussen in een laag water de asperges samen met de doperwten beetgaar in 3 tot 4 minuten.
  3. Giet de penne, asperges en de doperwten af en spoel af met koud water. Laat goed uitlekken in een vergiet.
  4. Maak een dressing van de pesto en mayonaise.
  5. Verdeel de penne met asperges, doperwten en de kikkererwten in een kom en schep de dressing erdoor.

Tip van FitChef

1. Voeg eventueel wat verse kruiden toe zoals basilicum of platte peterselie.
2. Vervang voor een vegan versie van dit recept de pesto en mayonaise door een vegan variant (beiden te verkrijgen bij AH).