Nieuw!
Hartige wentelteefjes met kaas & pesto
Hartige wentelteefjes met kaas & pesto
395kcal Per persoon
22g Eiwitten
29g Kh
21g Vetten
5g Vezels
Ingrediënten
- 1 ei
- 50 ml halfvolle melk
- 1 snufje Italiaanse kruiden, gedroogd (1 g)
- 2 boterhammen, volkoren
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 theelepel groene pesto (5 g)
- 1 plak kaas, 30+
Zo maak je dit recept
- Doe het ei samen met de melk en de Italiaanse kruiden in een diep bord en kluts dit met een vork door elkaar. Haal de boterhammen door het eimengsel heen.
- Verwarm de olie in een pan en bak de wentelteefjes 2 minuten per kant goudbruin.
- Besmeer 1 boterham in de pan met de pesto, leg de plak kaas en vervolgens de andere boterham erop. Verwarm op laag vuur nog even kort, eventueel met een deksel op de pan, zodat de kaas smelt.
- Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een bord.