Komkommer gevuld met kruidenkaas
Komkommer gevuld met kruidenkaas
109kcal Per persoon
12g Eiwitten
4g Kh
5g Vetten
1g Vezels
Ingrediënten
- ½ komkommer
- 3 eetlepels cottage cheese (60 g)
- 10 gram geraspte kaas, 30+
- 2 theelepels oregano, gedroogd (4 g)
Zo maak je dit recept
- Snijd de komkommer in stukken van ongeveer 4 cm lang. Haal met een theelepel de zaadjes uit de stukken komkommer. Dep de holtes droog met keukenpapier.
- Meng in een schaaltje de cottage cheese, geraspte kaas, oregano en wat versgemalen peper door elkaar.
- Schep de vulling met een theelepel in de holtes van de komkommerstukken. Druk goed aan.
Tip van FitChef
1. Ook lekker om kleine stukjes augurk of zwarte olijf door het cottage cheesemengsel te doen.
2. Lekker met alle soorten verse kruiden erdoor, zoals bijv. bieslook, peterselie, oregano en dille.