Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Notenrepen

  • 70 minuten
  • 6 repen
Notenrepen
175kcal Per reep
Eiwit
4g Eiwit
Koolhydraten
17g Koolhydraten
Vet
10g Vet
Voedingsvezel
3g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 100 gram gemengde noten, ongebrand en ongezouten
  • 10 abrikozen, gedroogd
  • ½ citroen
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Hak de noten in grove stukjes. 
  2. Snijd de abrikozen in stukken en pureer ze in de keukenmachine met 1 eetlepel citroensap tot een kleverige pasta. Doe de abrikozenpasta over in een kom en meng de noten erdoor. 
  3. Druk dit mengsel op een stuk bakpapier uit tot een rechthoek van 10 x 18 cm en 2 cm dik. Laat in 1 uur stevig worden.
  4. Snijd de rechthoek in 6 repen van 10 x 3 cm en verpak de notenrepen per stuk in plastic folie.

Benodigdheden

  • Keukenmachine
  • Bakpapier

Tip van FitChef

Varieer naar hartenlust en voeg eens pitten, zaden of stukjes pure chocolade toe aan deze notenrepen.