Notenrepen
Notenrepen
175kcal Per reep
4g Eiwitten
17g Kh
10g Vetten
3g Vezels
Ingrediënten
- 100 gram gemengde noten, ongebrand en ongezouten
- 10 abrikozen, gedroogd
- ½ citroen
Zo maak je dit recept
- Hak de noten in grove stukjes.
- Snijd de abrikozen in stukken en pureer ze in de keukenmachine met 1 eetlepel citroensap tot een kleverige pasta. Doe de abrikozenpasta over in een kom en meng de noten erdoor.
- Druk dit mengsel op een stuk bakpapier uit tot een rechthoek van 10 x 18 cm en 2 cm dik. Laat in 1 uur stevig worden.
- Snijd de rechthoek in 6 repen van 10 x 3 cm en verpak de notenrepen per stuk in plastic folie.
Benodigdheden:
- Keukenmachine
- Bakpapier
Tip van FitChef
Varieer naar hartenlust en voeg eens pitten, zaden of stukjes pure chocolade toe aan deze notenrepen.