Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Notenrepen

  • 70 minuten
  • 6 repen
Notenrepen
175kcal Per reep
Eiwitten
4g Eiwitten
Kh
17g Kh
Vetten
10g Vetten
Vezels
3g Vezels

Ingrediënten

  • 100 gram gemengde noten, ongebrand en ongezouten
  • 10 abrikozen, gedroogd
  • ½ citroen
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Hak de noten in grove stukjes. 
  2. Snijd de abrikozen in stukken en pureer ze in de keukenmachine met 1 eetlepel citroensap tot een kleverige pasta. Doe de abrikozenpasta over in een kom en meng de noten erdoor. 
  3. Druk dit mengsel op een stuk bakpapier uit tot een rechthoek van 10 x 18 cm en 2 cm dik. Laat in 1 uur stevig worden.
  4. Snijd de rechthoek in 6 repen van 10 x 3 cm en verpak de notenrepen per stuk in plastic folie.

Benodigdheden

  • Keukenmachine
  • Bakpapier

Tip van FitChef

Varieer naar hartenlust en voeg eens pitten, zaden of stukjes pure chocolade toe aan deze notenrepen.