Paprika met gehakt uit de oven

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 35 minuten
  • 1 persoon
605kcal Per persoon
Eiwit
45g Eiwit
Koolhydraten
19g Koolhydraten
Vet
36g Vet
Voedingsvezel
5g Voedingsvezel

Ingredi├źnten

  • 1 stuk ui
  • 1 teen knoflook
  • 100 gram wortel
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 150 gram mager rundergehakt
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden (gedroogd)
  • 1 stuk rode paprika
  • 40 gram geraspte belegen kaas (30+)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 190 ┬░C.
  2. Snipper het uitje en snijd de knoflook fijn. Snijd de wortel in kleine blokjes.
  3. Verwarm de olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de knoflook en wortel toe en bak 2 minuten mee. Voeg ook het gehakt en de Italiaanse kruiden toe en rul het gehakt.
  4. Snijd intussen de paprika doormidden en verwijder de zaadlijsten.
  5. Leg de paprika in een ovenschaal. Vul deze met het gehaktmengsel en strooi de geraspte kaas erover. Zet ongeveer een half uur in de oven.

Tip van FitChef

Garneer met wat verse basilicum.