Pasta salade met kipreepjes & avocado

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 15 minuten
  • 1 persoon
659kcal Per persoon
Eiwit
35g Eiwit
Koolhydraten
59g Koolhydraten
Vet
28g Vet
Voedingsvezel
9g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 75 gram penne (volkoren) (*glutenvrij)
  • 0,5 stuk rode ui
  • 6 stuk cherry tomaten
  • 0,5 stuk avocado
  • 125 gram gerookte kipreepjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden (gedroogd)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Kook de penne volgens de verpakking gaar.
  2. Snipper ondertussen de ui, halveer de cherry tomaatjes en snijd het avocado vruchtvlees in blokjes.
  3. Giet de penne af met koud water en laat goed uitlekken. Meng de penne met de ui, cherry tomaten, avocado en kipreepjes.
  4. Schep de olie door de pasta salade en breng op smaak met de Italiaanse kruiden.

Tip van FitChef

Lekker met verse basilicum.