Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Warme peer met kaneelricotta

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Warme peer met kaneelricotta
227kcal Per persoon
Eiwit
4g Eiwit
Koolhydraten
20g Koolhydraten
Vet
15g Vet
Voedingsvezel
3g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 peer
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 2 eetlepels ricotta
  • 1 snufje kaneel
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de peer in partjes. Verwarm de olie in de pan en bak de peer in 2 minuten warm en licht bruin.  
  2. Meng de ricotta met de kaneel en voeg zout naar smaak toe. 
  3. Serveer de warme peer met de kaneelricotta.

Tip van FitChef

Deze peer met kaneelricotta is ook lekker met stukjes noot erover of garneer met verse muntblaadjes.