Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Warme peer met kaneelricotta

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Warme peer met kaneelricotta
227kcal Per persoon
Eiwitten
4g Eiwitten
Kh
20g Kh
Vetten
15g Vetten
Vezels
3g Vezels

Ingrediënten

  • 1 peer
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 2 eetlepels ricotta (40 g)
  • 1 snufje kaneel (1 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de peer in partjes. Verwarm de olie in de pan en bak de peer in 2 minuten warm en licht bruin.  
  2. Meng de ricotta met de kaneel en voeg zout naar smaak toe. 
  3. Serveer de warme peer met de kaneelricotta.

Tip van FitChef

Deze peer met kaneelricotta is ook lekker met stukjes noot erover of garneer met verse muntblaadjes.