Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Wrap pizza met feta & achterham

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Wrap pizza met feta & achterham
336kcal Per persoon
Eiwit
22g Eiwit
Koolhydraten
31g Koolhydraten
Vet
14g Vet
Voedingsvezel
5g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 40 gram witte kaas (feta)
  • 12 cherry tomaten
  • 3 plakken achterham
  • 1 tortilla wrap, meergranen
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Verkruimel de feta in een bakje. Snijd de tomaten doormidden. Snijd de achterham in repen.
  3. Schep ⅓ van de tomaten in een hoge kom en pureer ze met de staafmixer tot een sausje. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Bestrijk de wrap met het tomatensausje. Beleg vervolgens met de rest van de tomaten, de achterham en de verkruimelde feta. Bestrooi met versgemalen zwarte peper.
  5. Bak de wrappizza in 8 minuten goudbruin en gaar.

Benodigdheden

  • Staafmixer

Tip van FitChef

1. Heb je geen staafmixer? Snijd de tomaten in hele kleine blokjes.
2. Maak een frisse salade bij je wrappizza. Neem gemengde sla, tomaat en rode ui. Maak een makkelijke dressing van 1 eetlepel olie en een theelepel citroensap (of witte wijnazijn) met een mespuntje mosterd. Breng op smaak met peper en zout.