Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Appel & abrikozensalade met kaneelricotta

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Appel & abrikozensalade met kaneelricotta
271kcal Per persoon
Eiwitten
5g Eiwitten
Kh
50g Kh
Vetten
6g Vetten
Vezels
7g Vezels

Ingrediënten

  • 1 appel
  • 3 abrikozen, gedroogd
  • ½ snufje kaneel (0 g)
  • 2 eetlepels ricotta (40 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de appel in partjes. Snijd de abrikozen heel klein.
  2. Meng in een kom de appel met de abrikozen, kaneel, peper en zout naar smaak.
  3. Meng de ricotta met kaneel. Serveer de appel- & abrikozensalade met de kaneelricotta.

Tip van FitChef

Strooi wat fijngehakte verse muntblaadjes over deze appel- en abrikozensalade.