Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Appel met pindakaas & yoghurtdipje

  • 3 minuten
  • 1 persoon
Appel met pindakaas & yoghurtdipje
447kcal Per persoon
Eiwit
13g Eiwit
Koolhydraten
43g Koolhydraten
Vet
25g Vet
Voedingsvezel
6g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 appel
  • 100 ml Griekse yoghurt (10% vet)
  • 1,5 eetlepel pindakaas
  • 1 eetlepel honing
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de appel in partjes.
  2. Meng in een schaaltje de yoghurt met de pindakaas en de honing.
  3. Serveer de appelpartjes met het dipje.

Tip van FitChef

Lekker om een snufje kaneel op de appel of het dipje te doen.