Pistache & geitenkaas truffels
Pistache & geitenkaas truffels
79kcal Per truffel
3g Eiwitten
2g Kh
7g Vetten
0g Vezels
Ingrediënten
- 95 gram pistachenoten, gepeld en ongezouten
- 125 gram verse geitenkaas
- 2 eetlepels bieslook, vers
Zo maak je dit recept
Deze pistache- en geitenkaastruffels zijn een lekker hapje voor op een feestje of gewoon bij de borrel.
- Maal de pistachenootjes in de keukenmachine fijn. Doe over in een kom en schep de geitenkaas erdoor. Roer alles goed door elkaar en vorm er met vochtige handen balletjes ter grootte van een walnoot van.
- Knip de bieslook boven een diep bord heel fijn. Wentel de pistache- & geitenkaastruffels door de bieslook en leg ze op een bord. Laat de balletjes losjes afgedekt met plastic folie in 1 uur stevig worden.
- Serveer op een schaaltje.
Benodigdheden:
- Keukenmachine
Tip van FitChef
Meng wat chilivlokken door de bieslook voor een lekker pittige smaak.