Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Pistache & geitenkaas truffels

  • 70 minuten
  • 12 truffels
Pistache & geitenkaas truffels
79kcal Per truffel
Eiwit
3g Eiwit
Koolhydraten
2g Koolhydraten
Vet
7g Vet
Voedingsvezel
0g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 95 gram pistachenoten, gepeld en ongezouten
  • 125 gram verse geitenkaas
  • 2 eetlepels bieslook, vers
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

Deze pistache- en geitenkaastruffels zijn een lekker hapje voor op een feestje of gewoon bij de borrel.

  1. Maal de pistachenootjes in de keukenmachine fijn. Doe over in een kom en schep de geitenkaas erdoor. Roer alles goed door elkaar en vorm er met vochtige handen balletjes ter grootte van een walnoot van.
  2. Knip de bieslook boven een diep bord heel fijn. Wentel de pistache- & geitenkaastruffels door de bieslook en leg ze op een bord. Laat de balletjes losjes afgedekt met plastic folie in 1 uur stevig worden.
  3. Serveer op een schaaltje.

Benodigdheden

  • Keukenmachine

Tip van FitChef

Meng wat chilivlokken door de bieslook voor een lekker pittige smaak.