Havermout & kokoskoek met rozijnen
Havermout & kokoskoek met rozijnen
275kcal Per koek
6g Eiwitten
37g Kh
11g Vetten
5g Vezels
Ingrediënten
- 1 ei
- 100 gram havermout
- 50 gram geraspte kokos
- 4 eetlepels agavesiroop (60 ml)
- 50 gram rozijnen
Zo maak je dit recept
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Klop het ei met een vork los in een kom. Meng het ei met de havermout, kokosrasp, agavesiroop, rozijnen, een scheutje water en zout.
- Maak een vierkante platte koek van het mengsel. Bak de koek 10 minuten goudbruin en gaar. Snijd de warme koek in stukjes.
Tip van FitChef
1. Trakteer ook je bezoek eens op deze gezonde en vooral lekkere havermout en kokoskoek!
2. Je kunt dit tussendoortje gemakkelijk met je meenemen.