Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Appelsalade met wortel & rozijnen

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Appelsalade met wortel & rozijnen
246kcal Per persoon
Eiwitten
3g Eiwitten
Kh
55g Kh
Vetten
1g Vetten
Vezels
12g Vezels

Ingrediënten

  • 1 appel
  • 200 gram wortel
  • 1 handje veldsla (30 g)
  • 30 gram rozijnen
  • ½ citroen
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Was de appel en snijd in vier parten. Snijd de klokhuizen weg en snijd de appels in stukjes van 1 cm.
  2. Schil de wortel met een dunschiller en rasp de wortel grof.
  3. Meng de veldsla in een kom met geraspte wortel, rozijnen en 1 eetlepel citroensap. Schep de appelsalade erop.

Tip van FitChef

Eet je buiten de deur? Verdeel de veldsla in een af te sluiten bakje om mee te nemen en schep de appelsalade erbovenop. Bewaar afgedekt in de koelkast.