Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Beschuit met kerrie-eiersalade

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Beschuit met kerrie-eiersalade
340kcal Per persoon
Eiwit
19g Eiwit
Koolhydraten
26g Koolhydraten
Vet
18g Vet
Voedingsvezel
6g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 1 bosuitje
  • 1 eetlepel halfvolle yoghurt
  • ½ eetlepel mayonaise
  • ½ theelepel kerriepoeder
  • 1 snufje kurkuma
  • 25 gram wortel julienne
  • 3 beschuiten, volkoren
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de eieren in een pan met water in 8 minuten hard.
  2. Snijd ondertussen het bosuitje in ringetjes. Doe dit in een schaaltje samen met de yoghurt, mayonaise, kerriepoeder, kurkuma en de julienne gesneden wortel. Roer door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
  3. Spoel de eieren af met koud water. Pel, halveer en laat ze een beetje afkoelen. Snijd de eieren in kleine stukjes en voeg toe aan het mengsel in het schaaltje. Roer alles door elkaar.
  4. Besmeer de beschuitjes met de eiersalade en serveer op een bord.

Tip van FitChef

Voor op je beschuit is het ook lekker om verse peterselie door de kerrie-eiersalade te doen.