Bloemkoolrijst roerbak met ei

Premium

Start met je eerste weekmenu!

Geef aan wat je wil bereiken.
  • 15 minuten
  • 1 persoon
274kcal Per persoon
Eiwit
13g Eiwit
Koolhydraten
14g Koolhydraten
Vet
16g Vet
Voedingsvezel
8g Voedingsvezel

Ingrediƫnten

  • 1 stuk sjalotje
  • 1 teen knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 0,5 theelepel kurkuma
  • 8 stuk cherry tomaten
  • 50 gram spinazie
  • 200 gram bloemkoolrijst
  • 1 stuk ei
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je het

  1. Snipper het sjalotje en pers het teentje knoflook.
  2. Verwarm de helft van de olie in een pan en bak het sjalotje glazig. Voeg na 2 minuten de knoflook en kurkuma kruiden toe en bak 2 minuten mee.
  3. Halveer de cherry tomaatjes en voeg deze samen met de spinazie toe een de pan. Bak 2 minuten mee. Voeg als laatste de bloemkoolrijst toe en bak 4 minuten mee tot deze zachter wordt.
  4. Verwarm in een andere pan de rest van de olie en bak het ei.
  5. Serveer de bloemkoolrijst roerbak met het ei.