Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Bol met rosbief & radijs

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Bol met rosbief & radijs
269kcal Per persoon
Eiwit
18g Eiwit
Koolhydraten
20g Koolhydraten
Vet
13g Vet
Voedingsvezel
3g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 2 radijsjes
  • 1 bol, volkoren
  • 2 eetlepels zuivelspread
  • 4 plakken rosbief
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de radijsjes in plakjes.
  2. Snijd de bol open en beleg de helften met zuivelspread. Verdeel hierover de rosbief en de plakjes radijs. Breng op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

1. Verdeel een handje sla over de bol.
2. Lunch je buiten de deur? Verpak de bol in plastic folie en neem mee.