Brood met pindakaas, appel, kaneel & honing
Brood met pindakaas, appel, kaneel & honing
497kcal Per persoon
19g Eiwitten
57g Kh
21g Vetten
11g Vezels
Ingrediënten
- 2 boterhammen, volkoren
- 1 appel
- 2 eetlepels pindakaas (40 g)
- 1 snufje kaneel (1 g)
- 1 theelepel honing (8 g)
Zo maak je dit recept
- Rooster het brood.
- Terwijl het brood roostert, was de appel, verwijder het klokhuis en snijd deze in dunne plakjes.
- Smeer de pindakaas op het brood.
- Leg de appelplakjes op één helft van de pindakaas-boterham. Strooi kaneel over de appelplakjes en besprenkel met honing.
- Leg de andere snee brood met pindakaas erop.
- Snijd de sandwich doormidden en serveer meteen.
Tip van FitChef
Onderweg? Neem het brood met pindakaas mee verpakt in plastic folie.