Brood met salade van tonijn, augurk & appel
472 kcal  per persoon
50g  Eiwitten
58g  Kh
4g  Vetten
10g  Vezels
Ingrediënten
- ½ rode ui
 - 3 augurken
 - 1 appel
 - 160 gram tonijn uit blik, in water
 - 70 ml halfvolle yoghurt
 - 2 boterhammen, volkoren
 - 5 cherry tomaten
 
Zo maak je dit recept
- Snipper de ui. Snijd de augurken en appel in kleine blokjes.
 - Haal de tonijn met een vork los in een kom. Meng de tonijn met de ui, augurk en appel.
 - Klop in een bakje een dressing van de yoghurt en 1 eetlepel nat uit de pot augurken met zout en peper naar smaak.
 - Meng de tonijnsalade met de dressing. Voeg eventueel nogmaals peper en zout naar smaak toe.
 - Serveer de tonijnsalade op het brood. Leg de tomaten erbij.
 
Tip van FitChef
Onderweg? Schep de tonijnsalade met de tomaten in een afsluitbaar bakje. Neem het brood apart mee.



