Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Brood met salade van tonijn, augurk & appel

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Brood met salade van tonijn, augurk & appel
472kcal Per persoon
Eiwit
50g Eiwit
Koolhydraten
58g Koolhydraten
Vet
4g Vet
Voedingsvezel
10g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • ½ rode ui
  • 3 augurken
  • 1 appel
  • 160 gram tonijn uit blik, in water
  • 70 ml halfvolle yoghurt
  • 2 boterhammen, volkoren
  • 5 cherry tomaten
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snipper de ui. Snijd de augurken en appel in kleine blokjes.
  2. Haal de tonijn met een vork los in een kom. Meng de tonijn met de ui, augurk en appel.
  3. Klop in een bakje een dressing van de yoghurt en 1 eetlepel nat uit de pot augurken met zout en peper naar smaak.
  4. Meng de tonijnsalade met de dressing. Voeg eventueel nogmaals peper en zout naar smaak toe.
  5. Serveer de tonijnsalade op het brood. Leg de tomaten erbij.

Tip van FitChef

Onderweg? Schep de tonijnsalade met de tomaten in een afsluitbaar bakje. Neem het brood apart mee.