Brood met eiersalade & komkommer
Brood met eiersalade & komkommer
468kcal Per persoon
36g Eiwitten
45g Kh
16g Vetten
8g Vezels
Ingrediënten
- 2 eieren
- ½ komkommer
- 1 theelepel mosterd (10 g)
- 4 eetlepels cottage cheese (80 g)
- 3 boterhammen, volkoren
Zo maak je dit recept
- Kook de eieren in 7 minuten bijna hard. Snijd intussen de komkommer in plakjes.
- Laat de eieren schrikken en pel ze. Prak de eieren in een diep bord fijn en meng de mosterd en cottage cheese met wat peper en een beetje zout erdoor.
- Bestrijk de sneetjes brood met eiersalade en leg de plakjes komkommer er dakpansgewijs bovenop.
Tip van FitChef
1. Maak de eiersalade extra lekker en schep er 1 eetlepel verse peterselie door.
2. Heb je 's ochtends vaak haast? Kook alvast wat eieren voor een paar dagen.