Brood met eiersalade & komkommer
Brood met eiersalade & komkommer
383kcal Per persoon
32g Eiwit
31g Koolhydraten
15g Vet
5g Voedingsvezel
Ingrediënten
- 2 eieren
- ¼ komkommer
- 1 theelepel mosterd
- 80 gram cottage cheese
- 2 boterhammen, volkoren
Zo maak je dit recept
- Kook de eieren in 7 minuten bijna hard. Snijd intussen de komkommer in plakjes.
- Laat de eieren schrikken en pel ze. Prak de eieren in een diep bord fijn en meng de mosterd en cottage cheese met wat peper en een beetje zout erdoor.
- Bestrijk de sneetjes brood met eiersalade en leg de plakjes komkommer er dakpansgewijs bovenop.
Tip van FitChef
1. Maak de eiersalade extra lekker en schep er 1 eetlepel verse peterselie door.
2. Heb je 's ochtends vaak haast? Kook alvast wat eieren voor een paar dagen.